Elif Emre'yi yakalıyor! Beni Bırakma 412. bölüm izle... 17 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 412. bölümde neler oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 412. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Elif Emre'yi yakalıyor! Beni Bırakma 412. bölüm izle... 17 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 412. bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma, dün yeni bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde; Demir, Tarık’la karşı karşıyadır. Demir’in Cengiz’e yumruk atmasıyla, Tarık’ın sinirleri gerilir ve Demir’e otelin ortasında hak ettiği dersi verir.

Kenan ise Demir’in bu sorumsuzca davranışlarına çok sinirlenmiştir ve Demir’e hiçbir şey emanet etmeyeceğini açıkça söyler. Fakat Demir, işlerin başına geçmek için her şeyi yapacaktır.

Kudret hastanede yaşam savaşı verirken Bora, onun ölmemesi için dua etmektedir. Eğer Kudret’e bir şey olursa Defne’nin de hayatı sönecektir. Fakat Kudret’in ne zaman uyanacağı belli olmayınca, Bora polise gidip suçu üstlenir.

Cengiz ise Tarık’ı eve getirmeyi başardığı için oldukça mutludur. Bütün aile evde saadet yaşarlar.

Sıla ise ayakları üzerinde durmak için bir sürü iş başvurusu yapmıştır. Demir, Sıla’yı işe alır ama Sıla’nın Tarık’la olduğundan habersizdir.

Emre, Elif’i hastaneye götürdüğü sırada karşılaştığı eski aşkıyla İnci’nin aklına tekrar düşer. İnci, insanlara yardım ettiği için işinden kovulur. O sırada aklına Emre gelir ve hemen onu arar. Banu’nun ve Elif’in gözüne batan İnci, Emre’yle samimiyeti ilerletir. Elif ise sarılmalarını görür.

Demir, Sıla’yı kıskacı altına almıştır. Sıla’yı işe almak için elinden geleni yapar. Sıla ise her şeyi masum düşünmektedir…

BENİ BIRAKMA 412. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Beni Bırakma beni bırakma izle inci emre elif sıla tarık son bölüm