İmam'ın CİA bağlantısı

Cemaatin emniyet örgütlenmesini yöneten imam Osman Hilmi Özdil'in Amerika bağlantıları ortaya çıktı. "Kozanlı Ömer" kod adıyla bilinen Özil'in, Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği çalışanı David Johson'la düzenli olarak görüştüğü tespit edildi. İşte cemaatin imamı Osman Hilmi Özdil'in bağlantıları...

İmam'ın CİA bağlantısı

Cemaat örgütlenmesinin Emniyet İmamı Osman Hilmi Özdil'in bağlantıları deşifre oldu.

Sabah Gazetesi, "Kozanlı Ömer" kod adlı Özdil'in Amerika ile ilişkilerini yayımladı.

Özdil'in telefonla en sık görüştüğü isimlerden biri CIA ajanı olarak bilinen Amerika'nın Ankara Büyükelçilik görevlisi David Johnson. Özdil'in bu görüşmeleri Osman Varol adına kayıtlı bir telefonla gerçekleştirdiğini tespit edildi.

Özdil'in konuştuğu kişiler arasında CIA'cıların yanı sıra, kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de var. Özdil bu irtibatlarını kardeşi Yasin Özdil üzerinen yürütüyor.

Cemaatin eski polis müdürlerinden Önder Aytaç da aynı yöntemi izliyor, ikilinin irtibatı kardeşler aracılığıyla sağlanıyor. Danıştay'da tetkik hâkimi olan Ali Özgür Aytaç; "Kozanlı Ömer"in kardeşi Yasin Özdil'le sürekli irtibat halinde.

Listedeki bir diğer isim ise cemaate ait Bugün Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan. Arslan da kardeş Özdil ile düzenli bri şekilde konuşan kişiler arasında.

ulusalkanal.com.tr

AKP cemaat amerika emniyet Osman Hilmi Özdil kozanlı ömer David Johnson