Beşir Atalay sinyali verdi: Değişiklik olabilir

Meclis'teki görüşmeleri üst üste 2 kez ertelenen iç güvenlik paketinde değişikliğe gidilebilir. AKP Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, pakette bir değişiklik olup olmayacağı sorusuna "Olabilir. Zaten komisyonda görüşülürken de bazı değişiklikler yapıldı" yanıtını verdi.

Beşir Atalay sinyali verdi: Değişiklik olabilir

AKP Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay kamuoyunda çok tartışışan iç güvenlik paketinde değişiklik sinyali verdi.

Atalay, paketle ilgili yanlış anlama, iyi anlamama veya seçime doğru gereksiz gerginlik üretme niyetlerinin olduğunu söyledi. Paketin sivilleşme açısından önemli olduğunu ifade eden Atalay, muhalefetin tepkilerini eleştirdi.

Atalay, pakette bir değişiklik olup olmayacağı sorusuna "Olabilir. Zaten komisyonda görüşülürken de bazı değişiklikler yapıldı" şeklinde yanıt verdi.

Açılımı da değerlendiren Atalay, "önümüzdeki günlerde önemli açıklamaların geleceğini" belirtti, "Yol haritası bilinen yol haritası, bunun dışında birşey sözkonusu değil. Silahların bırakılmasının ardından hükümetin yapacağı şeyler gelecek" dedi.

ulusalkanal.com.tr

beşir atalay