Özel Güvenlik Haftası: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu emekçilerle buluştu

Özel Güvenlik Haftası nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu emekçilerle buluştu. Soylu, Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve beraberindeki özel güvenlik çalışanlarını kabul etti. Sendika yönetimi ve Soylu arasındaki görüşmede özel güvenlik görevlisinin sorun ve talepleri değerlendirildi.

Özel Güvenlik Haftası: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu emekçilerle buluştu

26 ila 30 Haziran tarihleri, başta, hastanede ve okul olmak üzere hayatın her alanında yer alan özel güvenliklerin haftası olarak kutlanıyor.

Özel Güvenlik Haftası kapsamında Güvenlik-İş Sendikası ve İçişleri Bakanlığı emekçileri unutmadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk-İş'e bağlı Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve beraberindeki özel güvenlik görevlilerini kabul etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Özel güvenlik görevlileri ile ilgili Bakanlığımız koordinesinde gerekli mevzuat ve düzenleme çalışmalarımız yapılmaktadır. Bu vesileyle, gündelik hayatımızın her anında büyük bir fedakârlıkla yer alan tüm sektör çalışanlarının ve ailelerinin Özel Güvenlik Görevlileri Günü’nü tebrik ediyorum'' dedi.

Görüşmede 332 bin 769 özel güvenlik görevlisinin sorun ve talepleri hakkında istişareler yapıldı.

Konu ile ilgili Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, ''İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan KAAN projesi ile 81 ilde meslektaşlarımızın aldığı eğitimlerle olayların önlenmesinde aktif rol oynandı. Ülkemizde kamu hizmetinin sağlanmasında önemli etken olan özel güvenlik görevlilerinin farkındalığı ve hak ettiği konuma gelmesi için verdiği önemden dolayı İçişleri Bakanlığımıza teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

açıklama haber süleyman soylu gündem türkiş ömer çağırıcı Güvenlikİş Sendikası