Perinçek: Çankaya Savaşı başlamıştır! Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli kaybedecek!

Perinçek: Çankaya Savaşı başlamıştır! Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli kaybedecek!

İşçi Partisi Lideri Doğu PerinçekUlusal Kanal'da CHP-MHP yönetimlerinin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Can Karadut'un hazırlayıp sunduğu Haber Merkezı programına katılan Perinçek şunları söyledi:

Çankaya, Kılıçdaroğlu-Bahçeli'nin babalarının çiftliği değil, çiftliğe kahya atarken bile etrafa danışılır. Besbelli bu isim Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin kulağına fısıldanmış. CHP ve MHP, Tayyip Erdoğan'ın önüne kırmızı halı sermiştir. Tayyip Erdoğan'ı Çankaya'ya çıkartacaklar. Hiçbir milletin tanımadığı sınanmamış bilinmeyen birisi aday yapılır mı? Türk milleti sınamamış Ekmeleddin İhsanoğlu 'nu. ABD, İsrail, İngiltere Exeter'de sınamış.

İslam Konferansı Örgütü Suudi'lerin ve ABD'nin kontrolünde bir örgüttür. Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul Üniversitesi'nde Kemal Alemdaroğlu döneminde irticai faaliyetleri nedeniyle uzaklaştırıldı. Bu oyun bozulacak. Bu milletin vatanına ve cumhuriyete bağlı ve namuslu 20 milletvekili çıkacak.

Erdoğan'ın önüne kırmızı halı seriliyor!

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun görevi T.Erdoğan'a kırmızı halı sermek. Biz Kılıçdaroğlu ile görüştüğümüz zaman havaları hiç böyle değildi. Demek ki tiyatro oynuyorlardı. Ekmeleddin İhsanoğlu 'nu aday yapmak Tayyip Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı yolunda kırmızı halı sermektir.

Gezi'de başlayan büyük ayaklanmada gördük. Mustafa Kemal'in askeriyiz diyen milyonlar Ekmeleddin İhsanoğlu'nu kabul etmez! Şeyhülislam seçimi mi yapıyoruz? BOP Eşbaşkanlığı seçimi mi yapıyoruz? CHP-MHP liderleri intihar etmişlerdir. Tayyip Erdoğan'ı bu şekilde Çankaya'ya çıkarma girişimi kaybedecektir. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin hiçbir hesabı yok. Onlar başkalarının hesaplarında enstrümanlar.

CHP'ye Kılıçdaroğlu operasyonunun niçin yapıldığı şimdi daha iyi anlaşılıyor. IŞİD'i Irak üzerine sürenler, Türkiye'de Ekmeleddin İhsanoğlu ve Tayyip Erdoğan'ı sürüyor. Cumhuriyeti, vatanı sevenler Türkiye'nin birliğini isteyenler elinde fenerle o 20 milletvekilini bulacak. Kitle örgütleri derhal olaya el koyup 20 namuslu milletvekilini bulup cumhuriyetin ve milletin adayını gösterecek

CHP ve MHP intihar yolunu seçti

2 aydır çok önemli kişilerle görüşme halindeyim. CHP-MHP'nin vatansever oyları alan bir adayda birleşmelerini ümit ettik. CHP ve MHP intihar yolunu seçti. Biz onlarla birlikte intihar edecek değiliz.

Vatansever bir aday çıkacak.

Atatürkçü cumhuriyete bağlı adayın seçim kaybedeceği düşüncesi çok büyük yanlış! Bunu kafamıza Amerika soktu.Millete kararlılığı gösterdiğimiz zaman millet vatan ve cumhuriyet değerlerinin arkasından gelecek.

PKK terörünü çözecek barışçı yol Diyarbakır'da PKK'ya direnen analardır. PKK'ya yaranarak oy alınmaz. CHP milletvekillerinin haberi yok ama Ekmeleddin İhsanoğlu 'ndan ABD İsrail Suudi Arabistan'ın haberi var! Türkiye bunlarla hiçbir yere varamaz, biz Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak için Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'ndan da kurtulacağız.

Çankaya savaşını kaybedecekler

İşçi Partisi'nin siyaseti olarak açıklıyorum. Bundan sonra Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'yla bizim hiçbir işbirliğimiz yoktur! Kılıçdaroğlu-Bahçeli Çankaya için T. Erdoğan'a kırmızı halı seriyor. Ama şunu bilsinler: Çankaya babalarının çiftliği değil! Millet bu oyunu bozacaktır. Çankaya savaşı başladı. Ekmeleddin İhsanoğlu ve Tayyip Erdoğan kaybedecek!

ulusalkanal.com.tr

tayyip erdoğan Doğu Perinçek chp pkk işçi partisi ulusal kanal mhp