"Dünyadaki en önemli şey yetkin insanı bulmak, sonra onu elde tutmaktır"

Türkiye'de kurumsallık deyince ilk akla gelen firmalardan Bilim İlaç, "Dünyadaki en önemli şey yetkin insanı bulmak, sonra onu elde tutmaktır" sloganı ile çalışıyor. "Kurum, çalışanı kadar güçlüdür" diyen, Bilim İlaç Genel Müdürü Baş, Ulusal Kanal'a kurumsal yaklaşımların inceliklerini anlattı.

Bilim İlaç Genel Müdürü Erhan Baş liderlik eğitimlerinde geliştirdikleri modeli Ulusal Kanal'a anlattı. Baş, kişinin kendisinin, eşinin ve takımının lideri olması için çalıştıklarını belirtti. "Kurum, çalışanı kadar güçlüdür" diyen Baş, sürekli eğitim yöntemi ile kendi yöneticilerini yetiştirdiklerini vurguladı.

Bilim İlaç Genel Müdürü Baş, kendi hayatından örnek verdi. 4,5 yaşındaki çocuğunun başarısı için izlediği yöntemi aktardı.

Erhan Baş, "Dünyadaki en önemli şey yetkin çalışanı bulmak, sonra onu elde tutmaktır" dedi. Bilim İlaç, çalışanı elde tutmak için, personeline sağlık sigortası, sürekli eğitim imkanları ve iş yerinde psikolojik danışmanlık hizmetleri veriyor. En önemli hizmetin de çalışanları yönetime dahil etmek.

ulusalkanal.com.tr