İskenderun tanıtım yemeği

İşçi Partisi İskenderun İlçe Örgütü belediye başkanı ve meclis üyelerini tanıtım ve dayanışma yemeği düzenledi.

İskenderun tanıtım yemeği

Yemeğe yaklaşık 300 insan katıldı. Yemek son derece sıcak bir ortamda geçti.

Yemekten önce saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra yemekler yendi ve konuşmalar oldu.

Yemeğe Şam Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Yuva, ADD İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol, TGB İskenderun Şube Başkanı Barış Özer katıldı.

Yemekte Mehmet Yuva ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Emirhan Güçlü birer konuşma yaptılar.

Mehmet Yuva konuşmasında İşçi Partisini kurtuluş savaşında mücadele eden karhamlar diyerek konuşmasına başladı. “Kırk küsür senedir oylar bölünmesin diye ülkemizin bölünmesi hayata uygulandı. Buna artık yeter diyeceksiniz. Cumhuriyet gazetesine sahip çıkmayanlara, İlhan Selçuk ağabeyimizin hatıratlarını ayaklar altına alanlara, Kore savaşına katılan generalin iki don, iki fanila aldım. Amerikalılardan aldım ve göğsümde en büyük emelim nişan görmek diyen, Amerika’ya yamalırsak, Türkiye kurtulur diyen zihniyet, ayrıca Erdoğan-cemaat çatışmasından medet umarak, cemaat ile hareket edersek, Amerika ile anlaşır, batıya şirin görünürsek, iktidar oluruz, sahtekarlığı ve palavraları ile ortaya çıkanlara, ehemmiyet vermeyin.

Siz bütün gerçek Atatürkçüleri ve bölgemizin yiğit kahramanları ve mücadele eden insanlarsınız. Suriye halkı nasıl direniyor ve nasıl kurtuluş savaşı veriyorsa, sizlerin omuzlarında da bir kurtuluş savaşı sorumluluğu vardır.”

Belediye Başkan Adayı Emirhan Güçlü ise “bu gün düzenin partilerine karşı, Amerika ve Avrupa'nın dayattığı, gayri milli programa karşı Atatürk’ün ilkelerinde birleşiyoruz. Bu günden itibaren o Silivri zindanlarını yıkmak için, ülkemizin bölünmesinde rol alan o hırsız takımını, Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanı ve Amerika ili iki sayfa dokuz maddelik anlaşma yapan Tayyip ve Gül’ü oturduğu koltuktan Atatürk’te birleşerek indireceğiz” dedi.

Hüseyin Güler

ulusalkanal.com.tr

hatay işçi partisi dayanışma yemeği İskenderun