Savaşçı dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Savaşçı dizisinin çekimleri durduruldu mu?

FOX TV'nin sevilen asker dizisi Savaşçı'nın yapımcısı Limon Film, dizinin çekimlerine ara verdiğini duyurdu. İzleyenler dizinin stok bölümü olup olmadığını merak etmeye başladı.

Savaşçı dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Savaşçı dizisinin çekimleri durduruldu mu?

Dünyada hızla yayılan koronavirüs, tüm sektörleri olduğu gibi dizi sektörlerini de vurdu. Oyuncuların bu şartlarda çekim yapmak istememesi üzerine ilk karar Limon Film'den geldi.

Yapım şirketi, koronavirüsü neden göstererek şu an çekimlerine devam edilen Savaşçı ve Bir Annenin Günahı dizilerinin çekimlerine süresiz ara verdi. Başrollerini Özge Özberk ile Mehmet Aslantuğ'un paylaştığı yeni dizi Annenin Günahı dizisinin çekimleri başlasa da henüz izleyici ile buluşmamıştı.

Limon Film'in açıklaması şöyle;

Corona Virüs(Covid-19) olarak bilinen solunum yolu bulaşıcı hastalığı, Dünya Sağlık Örgütü'nün(DSÖ) 9 Mart 2020 tarihli raporuna göre 100'den fazla ülkede 109 bin teyit edilmiş küresel vakayla kayıtlara geçmiştir. DSÖ, Corona Virüs için 2 Mart 2020 tarihinde küresel risk seviyesini 'yüksekten', 'çok yüksek' seviyesine çıkarmıştır.

Bildiğiniz gibi, ülkemizde de vaka tespitleri yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı'mızın konu ile ilgili sıkı tedbirleri ve konuyla ilgili bilgi güncellemeleri dikkatle takip ediyoruz. İçinde bulunduğumuz durumu değerlendirdiğimizde, siz değerli çalışanlarımızı ve çevrenizi korumak amacıyla, ilk etapta ve farklı bir duyuru gelene kadar 17 Mart 2020'den itibaren 'Savaşçı' ve 'Bir Annenin Günahı' adlı dizi projelerimizin çekimlerine ara verme kararı alıyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Stok bölümü olmayan Savaşçı dizisi bugün izleyicinin karşısına çıkamayacak. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

ulusal.com.tr

koronavirüs savaşçı