Filmci vekil yine konuştu

Milletvekili seçildiği 2011 yılından bu yana adı pek duyulmayan AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, yaklaşan seçimler öncesi yaptığı skandal çıkışında ısrarını sürdürdü. Babuşçu bu kez "film başladı, isteseniz de istemeseniz de vizyona girecek" girecek dedi.

Filmci vekil yine konuştu

Tülay Babuşçu… Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu… Balıkesir Belediyesinde Meclisi üyeliği yaptıktan sonra AKP'den Balıkesir milletvekili seçildi…

2011 yılından bu yana yaptığı ilginç öz çekimlerle bilinen vekilin adı ilk kez ulusal basının gündemine geldi. Nedeni ise seçimlere kısa bir süre kala vekili olduğu Cumhuriyet ile ilgili sözleri.

Meclis kayıtlarına göre; milletvekilliği boyunca sahibi olduğu herhangi bir kanun teklifi yok. Bugüne kadar herhangi bir yazılı veya sözlü soru önergesi vermedi. Halkın sorunlarıyla ilgili olarak meclis gündemine getirdiği herhangi bir genel görüşme, soruşturma, araştırma önergesi ve gensoru de bulunmuyor. Genel kurul'da kürsüye sadece 3 kere çıkıp konuştu. Bunların ikisi bütçe görüşmeleriyle ilgiliydi.

Son derece pasif bir karneye sahip olan AKP'li milletvekili, Milleti temsil etmek için seçildiği Meclis'te Millet adına şimdiye kadar herhangi varlık gösteremedi. Ancak Tülay Babuşçu, yaklaşan seçimler öncesi vekillik yaptığı Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yaptığı skandal çıkışla gündemde…

"Osmanlı'nın 90 yıllık reklam arası bitti" diyerek dikkatleri üzerine çeken AKP'li Babuşçu, bu kez Aliyev'i karşılama töreni öncesi Saray'da çalınan Diriliş Marşı ile ilgili bir mesaj paylaştı.

Babuşçu son mesajında "Arkadaşlar reklam arası bitti, film başladı ve 2023'te isteseniz de istemeseniz de vizyona girecek" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

osmanlı Tülay Babuşcu akpli vekil