Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir

FETÖ’nün siyasi ayağı tartışması Ak Parti ve CHP arasında siyasi hesaplaşmaya dönüştü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Devleti FETÖ’ye teslim eden Erdoğan’dır” sözlerine, Cumhurbaşkanından yanıt geldi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na “FETÖ’nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu’nun kendisi ve ekibidir” sözleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir

Bu sözlerle yanıt verdi Kılıçdaroğlu'na. İktidar ve muhalefetin FETÖ’nün siyasi ayağına yönelik tartışması giderek büyüyor.

Ak Parti ve CHP arasında siyasi ayak tartışması başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 11 Şubat’taki grup toplantısında FETÖ’nün siyasi ayağının Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğunu iddia etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun iddiasına yanıtı grup toplantısında verdi. Erdoğan, Deniz Baykal’ın genel başkanlıktan istifasına neden olan kaset kumpasını anlattı, FETÖ’ye işaret etti.

Erdoğan, CHP’nin Ankara’dan İstanbul’a başlattığı “Adalet Yürüyüşüne” destek verenlere de dikkat çekti. Cumhurbaşkanının konuşması sırasında ekrana Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin FETÖ ile bağlantısı olduğunu belirten görüntüler yansıtıldı.

Erdoğan açıklamasında İlker Başbuğ’un genelkurmay başkanlığı döneminde ordudaki FETÖ’cülere yönelik bir şey yapmadığını iddia etti. Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin’i de adını vermeden hedef aldı.

ulusal.com.tr

erdoğan suriye