Aşık Meydani Vatan dedi

“Ben bir Türk milliyetçisiyim ve bütün çevremle, sevenlerimle birlikte oylarımız Vatan Partisi’ne…” Bu sözler Aşık Veysel’in öğrencilerinden Aşık Meydani’ye ait.

Aşık Meydani Vatan dedi

Türkiye’nin en tanınmış ozanlarından biri olan Aşık Meydani, bugün kendisini ziyaret eden Kayseri Vatan Partisi İl yöneticileri ve milletvekili adayları ile görüştü.

Vatan Partisi Kayseri milletvekili adayları Prof. Dr. Eyüp S. Karakaş, Ecz. Mehmet Canbulan, Mustafa Canten, şair Mehmet Ali Gül ve Vatan Partisi MKK Üyesi Oktay Yıldırım tarafından gerçekleştirilen ziyarette çok sıcak anlar yaşandı.

Aşık Meydani Kültür ve Sanat Vakfı’nda gerçekleşen ve buluşmaya Doğu Perinçek’in Strazburg’da kazandığı ve Mehmetçiğe armağan ettiği milli zafer damgasını vurdu.

“Bu zaferin bütün vatandaşlarımız tarafından çok iyi anlaşılması gerektiğini” söyleyen Aşık Meydani, “ben milliyetçiyim diyen, vatanını seven adam başka yere oy veremez, bundan sonra bu zaferin büyüklüğünü hep birlikte anlatacağız” dedi.

PKK’nın ülkemiz için büyük tehdit olduğunu söyleyen Aşık Meydani herkesin Türkiye ortak paydasında buluşması gerektiğini, bölücülüğün, ayrılığın kimseye yararı olmayacağını vurguladı.

ulusalkanal.com.tr

vatan dedi