‘Atatürk Lisesi devrimin kalesi’ sloganını benimsemişti! O liseye Erdoğan'ın pankartı asıldı

‘Atatürk Lisesi devrimin kalesi’ sloganını benimsemişti! O liseye Erdoğan'ın pankartı asıldı

Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimler öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim mitingleri devam ediyor. Seçimler öncesi yapacağı son mitingin adresi Eskişehir.

5 Haziran 2015 tarihinde Eskişehir’de yapılacak miting öncesi, Eskişehir Valiliği tarafından Eskişehir’in dört bir yanına pankartlar asılmaya başlandı. 1978 yılında ‘Atatürk Lisesi devrimin kalesi’ sloganını benimseyen Atatürk Lisesi şimdi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting duyuru pankartını asıyor. Öğrenciler ise sosyal medya hesaplarından pankarta tepkilerini gösteriyor. Öğrenciler durumun yakışmadığını bunu unutmayacaklarını ifade ettiler.

Türkiye Gençlik Birliği Eskişehir İl Başkanı Onur Erkol ise, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışlar bahanesiyle, cumhurbaşkanlığı mitingleri bahanesiyle seçim mitingleri yapmaktadır. Anayasa’ya aykırı olan bu duruma devlet daireleri de kullanılmaya başlandı. Daha önce Adana’da yapılan mitingden önce okullar iptal edildi. Eskişehir’de de Cumhurbaşkanının yaptığı hukuksuzluğa okul müdürü dahil olmuştur. Eğitim yuvası olan okulların hukuksuzluklara alet olmasını kınıyoruz. Bu hukuksuzluğa karşı sessiz kalmayacağız. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na görevi kötüye kullanmaktan dolayı hem Atatürk Lisesi okul müdürü hakkında hem de Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunacağız” şeklinde konuştu.

Gizemgül Yavuz / Eskişehir

ulusalkanal.com.tr