Ankara'da silahlı Suriye'li

Ağır hasta olduğu belirtilen bir Suriyeli, uzun namlulu silahlarla Ankara Numune Hastanesi'ne getirildi. Hatay'dan geldiklerini ve Türk askeri olduklarını söyleyen ancak resmi bir belge gösteremeyen kişilerin ÖSO militanları olduğu iddia edildi.

Ankara'da silahlı Suriye'li

Fotoğraflar Ankara Numune Hastenes'inden. İddilara göre fotoğraflardaki ellerinde uzun namlulu silahlarla görülen kişiler ise ÖSO militanları.

Eli silahlı, kamuflaj yelekli iki kişi, dün akşam saatlerinde ağır hasta bir Suriyeli ile birlikte Ankara Numune hastanesine geldi.

Durumdan şüphlenen hastane yönetimi ve doktorlar silahlı kişilere kimlik sordu. Silahlı kişiler ise, "Türk askeri olduklarını. Suriyeli kişiyi getirmekle görevlendirildiklerini" söyledi.

Bunun üzerine doktorlar resmi kimlik ibrazı istedi. Ancak hastaya bakan doktorların iddialarına göre asker olduklarını söyleyen kişiler resmi bir yazı gösteremedi.

İki silahlı kişiyle hastaneye yatırılan ağır hasta olan Suriyelinin de ÖSO'nun üst düzey yöneticilerinden biri olduğu, birkaç gün hastanede kalacağı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

ankara hastane silah suriyeli ÖSO