İlaç firmasından sağlık çalışanlarına kahvaltı

Koronavirüsle mücadelede sağlık ordusu görev başında. Toplum sağlığı için kendilerini siper eden sağlıkçılara her kesimden büyük destek var... İstanbul'da bir ilaç firması tarafından, sağlık emekçilerine kahvaltı kumanyası dağıtıldı.

İlaç firmasından sağlık çalışanlarına kahvaltı

Koronavirüsle mücadelede en ön cephede onlar var. Sağlık ordusu görevinin başında. Kendi sağlığını hiçe sayarak mücadelede özveriyle çalışan sağlık emekçilerine bu ülke minnettar. İstanbul'da bir ilaç firması onlara bir nebze olsun destek olmak amacıyla kahvaltı kumanyası dağıttı.

Her şey önce onların sağlığı için diyerek tüm ülke elbirliği yaptı. Onlar görev başındayken daha dirençli olsunlar diye, bırakın yemek firmalarını bir ilaç firması olan Biofarma bile harekete geçti. Kumanyalar, 3 eğitim araştırma hastanesi girişlerinde dağıtıldı.

Özel gıda araçlarındaki özel kıyafetli görevliler, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek dağıtımı yaptı. Doktor, hemşire, hasta bakıcı, idari personel ve temizlik personeline kahvaltılıktan oluşan gıda kutularını ulaştırdı.

Firma yetkilileri, gece gündüz demeden özveriyle çalışmalarını sürdüren sağlık personelinin motivasyonuna ve moraline bir parça katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

ulusal.com.tr

koronavirüs