Jandarmadan şehit annelerine ziyaret

Bir de bugünü evlatsız geçiren anneler var… Şehit anneleri… Anneler günü onlar için bir yanıyla hüzün bir yanıyla gurur demek… Jandarma, anneler gününde şehit annelerini unutmadı. Yurdun dört bir yanında jandarma ekipleri, şehit annelerini ziyaret ederek, anneler günü kutladı. Çocukları, asker ocağındaki anneler ise, kendileri için düzenlenen konser sürpriziyle moral buldu.

Jandarmadan şehit annelerine ziyaret

Jandarma, yurdun dört bir yanında şehit annelerini unutmadı. Bitlis'in Ahlat ilçesinde şehit annelerini ziyaret eden jandarma personeli, onların Anneler Günü'nü kutladı.

Ellerinde çiçekle şehit ailelerin kapısını çalan Jandarma ekiplerinin ziyaretinde zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın annesi Sevim Ardıç, kendilerini yalnız bırakmadıkları için jandarma personeline teşekkür etti.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk'ün annesi Cahide Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çocukları asker ocağındaki anneler ise bugünü bir sürprizle kutladı. Ahde Vefa Platformu'nun girişimiyle, çocukları vatan nöbeti tutun anneler için video konferans yöntemiyle konser düzenlendi. Etkinliğe canlı bağlanan sanatçılar, türküler ve şiirlerle asker annelerine duygusal anlar yaşattı.

Konya’da görevli Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yeşil'in Ankara'da yaşayan annesi Nimet Yeşil de konseri canlı takip edenler arasındaydı. "Değme Felek" türküsü için istekte bulunan asken annesi, şarkıya eşlik etti.

Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yeşil’in de annesine bir sürprizi vardı. Gönderdiği çiçek ve yazdığı şiirle, annesine yanında olduğunu hissettirdi.

Evladının şiiri karşısında duygulanan anne Nimet Yeşil, oğlunun ailenin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Konser etkinliği kapsamında bazı sanatçılar da çektikleri videolarla tüm annelerin anneler gününü kutladı.

ulusal.com.tr

anneler günü jandarma