Beyazıt Karataş'tan Netflix uyarısı: Devlet ve istihbaratla irtibatlı

Netflix dizisi Collateral'da Kırıkkale diyalogunun ardından Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, "Adı geçen bu tür diziler İngiltere olsun, ABD olsun devlet ve istihbarat kurumları ile irtibatlıdır. Zeytin Dalı Harekatı devam ettiğine ve sonrası için bu süreç uzun soluklu olacağına göre, MKE Kırıkkale tesisleri önemlidir. Bence dikkate alınız." ifadelerini kullandı

Beyazıt Karataş'tan Netflix uyarısı: Devlet ve istihbaratla irtibatlı

Netflix dizisi Collateral'da Kırıkkale diyalogu sosyal medyada gündem olmasının ardından Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş'tan önemli bir uyarı geldi.

Karataş, adı geçen bu türdeki dizilerin İngiltere olsun, ABD olsun, devlet ve istihbarat kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyledi.

Beyazıt Karataş, "Zeytin Dalı Harekatı devam ettiğine ve sonrası için bu süreç uzun soluklu olacağına göre, MKE Kırıkkale tesisleri önemlidir. Bence dikkate alınız." ifadelerini kullandı.

İlk olarak İngiliz kanalı BBC Two'da ve daha sonra da Netflix'te yayınlanan 'Collateral' adlı dizide geçen Kırıkkale diyaloğu sosyal medyada büyük bir yankı yaratmıştı.

ulusal.com.tr

netflix beyazıt karataş