MHP'de yeni kriz

MHP’de şimdi de bayramlaşma krizi başladı. Genel Başkan adaylarından Meral Akşener’in Anadolu Otel’de bayramlaşma yapacağını açıklamasına Genel Merkez’den sert bir tepki geldi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Genel merkezimizle aynı saatte bayramlaşma tertip etmek, bir Pensilvanya talimatıdır” dedi.

MHP'de yeni kriz

MHP’de sular durulmuyor. Partide şimdi de bayramlaşma krizi baş gösterdi.

Genel Başkan adaylarından Meral Akşener Twitter hesabından bayramın ikinci günü saat 14.00 ilâ 17.00 arasında Anadolu Otel’de bayramlaşma yapacağını duyurdu.

Akşener’in bayramlaşma programına Genel Merkez’den tepki gecikmedi. Açıklamayı Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı. Yalçın, bayramlaşmanın Pensilvanya talimatı olduğunu belirtti. Yalçın, "Bayramın ikinci günü ve genel merkezimizle aynı saatte bayramlaşma tertip etmek, bir Pensilvanya talimatıdır. Fethullah Gülen’in himayelerinde yapılacak olan bu girişim, kurdurulması kararlaştırılan yeni partilerini isimlendirme gayretinden başka bir anlama gelmemektir" ifadelerini kullandı.

Yalçın ayrıca yaptığı yazılı açıklamada parti içi muhalefetin asıl hedefinin MHP’yi bölmek olduğunu söyledi.

Olağanüstü kurultayın yapılamayacağına hükmeden mahkeme kararlarına rağmen, muhaliflerin “Bu kararları tanımıyoruz” açıklamalarına tepki gösteren Yalçın, “İtirazlar hayal kırıklığının, yenilmişliğin ve tükenmişliğin göstergesidir” dedi.

ulusalkanal.com.tr

mhp meral akşener bayramlaşma