İstanbul Arnavutköy'de polise silahlı saldırı: 1 şehit

İstanbul Arnavutköy'de polisin gözltına almak istediği bir kişi güvenlik güçlerine ateş açtı. Saldırıda bir emniyet müdürü ve bir polis yaralandı. Durumu ağır olan polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Olayın ardından yapılan operasyonda saldırgan Seyfettin Genç ölü olarak ele geçirildi

İstanbul Arnavutköy'de polise silahlı saldırı: 1 şehit

İstanbul Arnavutköy'de polise ateş açıldı. Bir polisin şehit olduğu saldırıda bir emniyet müdürü de ayağından yaralandı. Operasyon düzenleyen polis, saldırgan Seyfettin Genç'i ölü olarak ele geçirdi.

Olay, Ömerli Mahallesi'nde bulunan parkta öğle saatlerinde yaşandı. Polis, hakkında yakalama kararı olan Seyfettin Genç isimli şahsı gözaltına almak için bölgeye gitti. Bu sırada Genç'in yanında bulunan gruptan polise ateş açıldı. Polis ateşe karşılık verdi ve çatışma çıktı.

Açılan ilk ateş sonucu Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz ve bir polis yaralandı. Durumu ağır olan polis memuru tedavi için kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri saldırganı yakalamak için operasyon başlattı. Özel tim ekiplerinin de yer aldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

Bölgede bulunan bir eve sığınan şüpheliler uzun süre polisle çatıştı.

Çatışma sonrası eve giren polis saldırgan Seyfettin Genç'in ölü olduğunu belirledi.

Polisin bölgedeki olay yeri incelemesi sürüyor.

ulusalkanal.com.tr

polise silahlı saldırı istanbul arnavutköy