Vizyonda bu hafta

Bu hafta 5'i yerli, 8 film vizyona giriyor. Herkesin ilgisini çeken filmler var. Hep birlikte bakalım...

Youtube'da 4,5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan "Kafalar" ekibinin başrolünde yer aldığı "Kafalar Karışık", seyirci ile buluşuyor. Enver Sülük ve Büşra Karahan'ın senaryosunu birlikte kaleme aldığı komedi türünde.

Dram ve komedi birarada.... Ahmet Boyacıoğlu'nun yazıp yönettiği "Paranın Kokusu", taksi şoförlüğü yapan bir adam ile arkadaşlarının bir taksi müşterisine yaptıkları şantajla ellerine yüklü miktar para geçmesi sonucu yaşananları konu alıyor.

Şehrin karmaşasından ve ofis hayatından sıkılan bir adamın, İstanbul'dan kaçma hayalini perdeye taşıyan "Son Çıkış" filmin yönetmenliğini Ramin Matin üstlendi.

Ahmet Katıksız'ın yönettiği "Şampiyon", Türkiye atçılığının en önemli figürlerinden biri olan jokey Halis Karataş ile ünlü jokeyin çıkış yaptığı yarış atı Bold Pilot'ın hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Yerli korku perdesinde bu hafta, "Şeytan Geçidi Enhara" var.

"Ölümcül Makineler"; Christian Rivers'in yönetmen koltuğunda oturduğu bilim kurgu filmi. Medeniyetin yok oluşunun akabinde insanlığın kıyamet sonrası şartlara uyum sağlama mücadelesini ele alıyor.

"Don Kişot'u Öldüren Adam" sonunda perdede. Usta yönetmen Terry Gilliam'in, 20 yılı aşkın süredir çekemediği ve çekilememe hikayesi "La Mancha'da Kaybolanlar" adlı belgesele konu olan "Don Kişot'u Öldüren Adam" filminin başrolünde Adam Driver ve Jonathan Pryce yer alıyor.

Andres Couturier'in yönettiği haftanın animasyon yapımı "Sihirbazın Balonları"; balon krallıkları, komik ejderhalar ve mutluluk büyüleri yapan sihirbazların olduğu bir masal dünyasını beyaz perdeye taşıyacak.

ulusal.com.tr

sinema