Cebeci Kampüsü'nde PKK-HDP saldırısı!

PKK’nın üniversitelerde HDP adı altında yaptığı kışkırtma ve saldırganlıklar seçimler yaklaşırken hız kazandı. Dün Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde bir öğrencinin darp edilmesinin ardından bugünde Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde bir öğrenci PKK’lı bir grup tarafından saldırıya uğradı

Cebeci Kampüsü'nde PKK-HDP saldırısı!

Fakültedeki öğrencilerin anlattıklarına göre bugün saat 11.30 sırasında HDP'li bir grup Fakülte koridorlarında “Biji serok Apo” “Cebeci faşizme mezar olacak” sloganları atmaya başladı. Ellerinde çivili sopalar taşıyan maskeli grup ardından hedef seçtikleri T.K. isimli bir öğrenciye saldırmaya başladı.

Kanlar içinde kalan T.K. özel güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle HDP'li grubun elinden kurtuldu. Numune hastanesine kaldırılan öğrencinin kafasında 3 tane kırık olduğu tespit edildi. Hastane önünde toplanan T.K.’nin sınıf arkadaşları ise HDP'lilere tepkiliydi.

Olaya tanık olan öğrenciler T.K.’ya saldıran PKK’lıların bu sırada “Barajı geçtiğimizde okuldaki tüm milliyetçi öğrenciler kimliklerini bir kenara atsınlar. Hiçbirini barındırmayacağız.” dediklerini aktardılar.

T.K.’nin ve okuldaki diğer vatansever öğrencilerin sürekli tehditler aldıkları ancak okul yönetimin söz konusu tehditlere sessiz kaldığı öğrenildi.

Saldırının ardından Eğtimi Bilimleri Fakültesi'nde eğitime 2 gün ara verildi.

ulusalkanal.com.tr