Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'nun mazbatayı almasına dair ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasına dair, "Çok mutlu, çok huzurluyum, duyguluyum. Büyük bir başarı elde ettik. Türkiye için çocuklarımız için onların geleceği için hep birlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı, bu topluma hizmet için yola çıkanların başarısıdır. Bu, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Milletvekili arkadaşlarım, merkez yürütme kurulunda görev alan arkadaşlarım ve bütün personelimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Güzel bir sonuç elde ettik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin genel merkezinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı anları takip etti.

Burada açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Çok mutlu, çok huzurluyum, duyguluyum. Büyük bir başarı elde ettik. Türkiye için çocuklarımız için onların geleceği için hep birlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı, bu topluma hizmet için yola çıkanların başarısıdır. Bu, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Milletvekili arkadaşlarım, merkez yürütme kurulunda görev alan arkadaşlarım ve bütün personelimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Güzel bir sonuç elde ettik. Hayırlı uğurlu olsun"

ulusal.com.tr

istanbul ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu seçim sonuçları