Minik Elif’in yardımına Mehmetçik koştu

Minik Elif’in yardımına Mehmetçik koştu... Van'da yaşayan 2 yaşındaki Elif Baydemir, ikinci kattaki evinin penceresinden düştü. Ağır yaralanan küçük Elif, askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı.

Havada, karada, denizde, sınırda ve hudut ötesinde her yerde vatan nöbetindeler. Tıpkı vatan gibi vatandaşlar da Mehmetçiğe emanet… Öyle ki minik Elif’in yardımına Mehmetçik koştu.

2 yaşındaki Elif Baydemir, Van’ın Bahçesaray ilçesinde ikinci kattaki evlerinde oynuyordu. Pencereden düştü, ağır yaralandı. Ambulansla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapıldı. Durumu ağır olduğu için karayoluyla sevk edilemedi. Minik Elif için Vali Murat Zorluoğlu’ndan yardım istendi.

Elif için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığından askeri helikopter havalandı. Uçuş tehlikeli bir ortamda, her türlü risk göze alınarak yapıldı. Helikopter Bahçesaray Jandarma Komutanlığına indi.

Küçük kız, sağlık ekipleriyle birlikte helikoptere alındı, Van Filo Komutanlığına götürüldü. Burada bekleyen ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Elif'in yaşam mücadelesi sürüyor...