Güç birliği neden olmadı? Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ilk kez Ulusal Kanal yayınında açıkladı

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek CHP ile yürütülen seçim güçbirliği görüşmelerinin ayrıntıları Ulusal Kanal'a anlattı. Perinçek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ne önerdi? Heyetler arası görüşmelere kimler katıldı? Hangi teklifler yapıldı? İşte bütün çıplaklığı ile CHP-Vatan Partisi görüşmeleri...

Toplumda heyecan yaratan CHP - Vatan Partisi seçim güçbirliği görüşmeleri neden olumsuz sonuçlandı?

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek seçim işbirliği görüşmeleriyle ilgili ilk kez Ulusal Kanal canlı yayınında konuştu. Perinçek, önce "güçbirliğine neden ihtiyaç var?" sorusuna yanıt verdi.

Ve CHP ile yapılan görüşmeler ve gelinen nokta... Perinçek CHP'nin bölücü terör örgütüne karşı mücadeleye önderlik etme niyetinin olmadığını vurguladı.

Vatan Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi hangi şartları koştu.

Peki, Cumhuriyet Halk Partisi Vatan Partisi'nin işbirliği önerisini neden reddetti?

Seçim işbirliği sürecinde Kılıçdaroğlu ile Perinçek mektuplaşarak da iletişeme geçtiler. Bu mektuplar da neler yazıyordu?

Ve heyetler arası yapılan görüşmeler... İşte o görüşmelerde Vatan Partisi'nin önüne HDP ile neden demokratik bir seçim hükümet olmaz sorusu konuldu?

Perinçek, yayında Kılıçdaroğlu'nun CNN Türk ekranında "PKK IŞİD ile çarpışıyor Amerika da destek veriyor" dediği açıklamaları da değerlendirdi.

ulusalkanal.com.tr

güç birliği görüşmeleri