'BOP uygulanamaz'

Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Barzani ile Diyarbakır da buluşması tepkilere neden oldu. Büyük Ortadoğu Projesini uygulamaya hız veren Tayyip Erdoğan yurt genelinde olduğu gibi Kırklareli’nde de protesto edildi.

'BOP uygulanamaz'

Dingiloğlu parkında toplanan İşçi Partililer bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını İşçi Partisi Kırklareli il Başkanı Teoman Üstündağ okudu. Teoman Üstündağ; “

Bu Hükümet Gayri Meşrudur

Daha önce gayrı-meşru ilan ettiğimiz bu hükümet ve başbakan Diyarbakırımıza Kürdistan diyerek ve Kürdistan bayrağı denilen paçavralarla Barzani denilen emperyalist kuklasını şölenlerle karşıladı.

Ne kadar haklıymışız?

Böylece vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü tehdit edilmiştir. Hiçbir millet ve hiçbir vatan kendi yöneticisi tarafından böyle bir duruma düşürülmemiştir.

Akıl ve mantığı sağlıklı olan bir yönetici bunu yapabilir mi?

Değerli katılımcılar; bu ülke istiklal savaşı verilerek kuruldu. Anayasası bu savaşın galibi irade ile yazıldı ve yürürlüktedir ve yukarıda belirttiğimiz fiil anayasal bir suçtur.

TBMM de 2 yıldan beri bir anayasa (sözde sivil) hazırlık çalışması yapılmaktadır. Bu çalışmalara katılan parlamento ve partilerin de akıl sağlığından kuşkuluyuz.

Herkes Aklını Başına Alsın

Herkes aklını başına alsın! İstiklal harbinde isyan çıkaranların, Kubilay’ı şehit edenlerin torunları, KİT yağmalayanlar Cumhuriyet değerlerine kastedenler, bugün iktidardadır. %50 ile değil. Bu bir yalandır!

Son seçimde seçime katılımın oranı %65 tir. İşte bu şer güçler %65 in %49 ile yönetim erkini eline geçirmiştir ve bu ulusal irade değildir.

İşte bu konuda Tayyip Erdoğanın tek başına (TBMM de görüşülmeden) aldığı kararlar; Türk milletine ihanetleri doruk yapmış, Barzani yi kırmızı halılar ve Kürdistan bayrağı denilen paçavralarla karşılayan Tayyip Erdoğan ı kınıyor ve akla davet ediyoruz.

Milletimizi Atatürk te birleşmek için İ.P katılmaya çağırıyoruz.

Türkiye yi bölenler bölünecektir. Cumhuriyeti yıkanlar yıkılacaktır! Milli hükümet kurulacak ve Türkiye yeniden Atatürk rotasına girecektir!

Bu tarih yapma koşullarında, öncünün kurmayları benliklerini ateşe atıp sımsıkı birbirlerine sarılacak ve mücadeleyi yöneteceklerdir.

FEDA OLSUN! Laf değildir. YAPARIZ!

Katılımlarınız için teşekkürler.

Haber-Kamera: İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

recep tayyip erdoğan Büyük Ortadoğu Projesi kırklareli teoman üstündağ