Minibüs otomobile çarptı: 9 yaralı

İzmir Aliağa ilçesi Pınarcık mevkiinde Çanakkale-İzmir Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Minibüs otomobile çarptı: 9 yaralı

Kaza, Aliağa ilçesi Pınarcık mevkiinde Çanakkale-İzmir Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhan Beşkoç (58) idaresindeki 45 HN 677 plakalı minibüs, Aynı yönde önünde giden Fesih Türkoğlu (30) idaresindeki 27 J 6410 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Minibüs yolun ortasında bulunan su kanalına düşerek yan yatıp birkaç metre sürüklenerek karşı şeride geçti . Otomobil ise çarpmanın etkisi ile takla atarak gittiği yönde şeridinde yan vaziyette durdu.

Olay yerine intikal eden 112 Acil servis ve 110 İtfaiye ekipleri araç içerisinde bulunan sürücüleri ve Yolcuları araç içerisinden çıkarttılar . Kazada, otomobil sürücüsü Fesih Türkoğlu ile Minibüste bulunan yolcular Muzaffer Hacıoğlu , İhsan Hacıoğlu , Aysun Aracı ,Özdemir Aracı ,Samet Aracı ,Şefika Kaygısız,Cengiz Kaygısız ve Nevin Balık yaralandı. Minibüs sürücüsü Orhan Beşkoç hafif sıyrıkla kazayı atlattı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Aliağa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yolcu Nevin Balık’ın Aliağa Devlet hastanesinde yapılan tedavisinden Sonra Ege Üniversitesine sevk edildi. Her iki yöne giden araçlara tek şeritten Bölge trafik ekipleri tarafından trafik akışı sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA