PKK kaydı bulunan F.U. kayıtları silinerek subay yapıldı

FETÖ'nün terör kayıtlarını silerek, terör örgütü PKK eylemlerine karışan kişileri dahi subay yaptığı ortaya çıktı. Üniversitede okurken, emniyet tarafından hakkında "PKK kaydı" olan F.U, okul bitirince subay oldu. Askeri okul sınav sorularını da "PKK kaydını" da FETÖ mensupları sildi. 15 Temmuz sonrası yakalanıp tutuklanan F. U, emniyet ifadesinde olayın tüm ayrıntılarıyla itiraf etti.

PKK kaydı bulunan F.U. kayıtları silinerek subay yapıldı

FETÖ emniyetteki PKK kayıtlarını sildi. Üniversitede PKK eylemlerine katılan H.U askeri okul soruları verilerek subay yapıldı.

Fethullahçı terör örgütünün PKK ile yakın ilişkilerini gözler önüne seren bir olay daha ortaya çıktı.

15 Temmuz sonrası yakalanıp tutuklanan teğmen F.U , 2008 yılında Aydın Adnan Menderes Üniveritesi'nde okuyordu.

F.U. üniversitedeyken PKK ve PKK'ya yakın örgütlerin 10'larca eylemine katıldı. Bu eylemlerdeki görüntüleri de polis kamerasına yansıdı.

Tarih 6 Kasım 2010. Yer: Aydın BDP il binası önü. Görüntülere yansıyan da FETÖ'nün subay yaptığı F.U.

Tarih 16 Mart 2011. Yer: Aydın Adnan Menderes üniveritesi kampüsü. PKK yandaşı bir grup, başka bir grupla kavga ediyor. FETÖ'nün subayı F.U. yine orada...

28 Nisan 2011'de PKK yandaşı grubun düzenlediği bu halay etkinliği de üniversite kampüsünden. F.U da halay çekenler arasında...

2012'de okulu bitiren F.U, memleketi Kars'a döndü. Kars'ta FETÖ sorumlusu tarafından F.U'ya subaylık teklifi aldı. İstanbul Pendik'teki FEM dershanesinde FETÖ imamları ile görüşen F.U'nun emniyetteki PKK kayıtları silindi. Soruları örgütten alan F.U subay oldu.

İzmir'de Mayın Arama ve Kurtarma Birliği'nde teğmen olarak göreve başlayan F.U'ya FETÖ, "Haktan" kod adını verdi.

15 Temmuz darbe girişimi ardından İstanbul'da FETÖ'nün askeri ayağına yapılan operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. İtirafçı olanlardan biri de F.U'nun ismini verdi.

Gözaltına alınan "Haktan" kod adlı örgüt üyesi, emniyet ifadesinde FETÖ tarafından subay yapıldığını itiraf etti. PKK eylemlerine de katıldığını söyleyen, F.U, örgüte düzenli olarak himmet verdiğini anllatı.

By-lock kullandığını da itiraf eden H.U, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ulusalkanal.com.tr

fetö pkk bylock