Aykutalp Avşar'ın Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanması İran basınında

Vatan Partisi Öncü Gençlik Kayseri il başkanı ve TGB yöneticisi Aykut Alp Avşar ın tutuklanması İran basınında şaşkınlık yarattı. Türkiyede ifade özgürlüğünün tehlikede olduğunu belirten haberlerde Twiter’den görüş paylaşan 3 kişinin de tutuklandığına yer verildi. Ajanslar Vatan Partisinin “ Aykutalp Avşar’a özgürlük” eylemlerinin bir çok ilde geniş kitlelerle yapıldığını duyurdu.

Aykutalp Avşar'ın Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanması İran basınında

Vatan Partisi Öncü Gençlik Kayseri il başkanı ve TGB yöneticisi Aykutalp Avşar ın tutuklanması İran basınında şaşkınlık yarattı. Türkiyede ifade özgürlüğünün tehlikede olduğunu belirten haberlerde Twiter’den görüş paylaşan 3 kişinin de tutuklandığına yer verildi. Ajanslar Vatan Partisinin “ Aykut Ap Avşar’a özgürlük” eylemlerinin bir çok ilde geniş kitlelerle yapıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğana “Diktatör” dediği iddiası ile tutuklanan Vatan Partisi Öncü gençlik Kayseri il başkanı Aykutalp Avşar’ın tutuklanması İran basınında’da yerini aldı.

Ajanslar bu tutuklamayı “Türkiye’de ifade özgürlüğü tehlikede” yorumu ile haberleştirdiler.

Haberlerde Twiterden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettikleri iddiası ile Türkiyede 3 kişinin de

tutuklandığını duyurdu.

Haber ajanslar Aykutalp Avşar’ın tutuklanma haberinde Türkiyede otoriter uygulamalarmı oluyor sorusune yer verildi.

Haberlerde Vatan Partisinin bir çok ilde “ Aykut Ap Avşar’a özgürlük” eylemlerini geniş görsellerle okuyucularına ulaştırdı.

ulusalkanal.com.tr

iran vatan partisi tayyip erdoğan Aykutalp Avşar