Malatya'da Vatan Partisi'ne katılan yeni üyelere davullu zurnalı karşılama

Vatan Partisi Malatya il binasının önü dün düğün alanı gibiydi. Partiye yeni katılanlar, eski üyelerle birlikte halay çekti ve “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganlarıyla Malatyalıları Vatan Partisi’ne davet etti.

Malatya'da Vatan Partisi'ne katılan yeni üyelere davullu zurnalı karşılama

Yeni üyeler arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın okul arkadaşı Kenan Gürkan da yer aldı. Gürkan, “Okul arkadaşım bu ülkeyi iyi yönetemediğinden ve Vatan Partisi iyi yöneteceğinden katıldım” dedi.

Öte yandan bir başka üye ise 1980 öncesinde Kürecik’te İbrahim Kaypakkaya’yı evinde saklayanlardan Hasan Köroğlu’ydu. Emekli hemşire Nurşen Karataş, makine mühendisleri Şerif Yiğit ve Hikmet Tecedellioğlu, Malatya’nın önemli iş adamlarından ziraat mühendisi İbrahim Halil de Vatan Partisi’nin her meslekten üye çağrısına yanıt verenler arasındaydı. Yeni üyelerin rozetlerini Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM eski Başkanvekili Hasan Korkmazcan ile Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin taktı.

Vatan Partisi Malatya İl Başkanı Arif Doğan rozet takma töreninde bütün Malatyaları Vatan Partisine katılmaya çağırdı. Doğan yeni katılan üyeleri, “Malatya’da birlikte çalışacağımız ve iktidar için birlikte yürüyeceğimiz arkadaşlarım” diye tanıttı.

Hüseyin Güler / Aydınlık

vatan partisi malatya karşılama davullu zurnalı katılan