'Karşı devrim müzesini açacağız Damat Ferit'in yanına Erdoğan ve Davutoğlu'nu koyacağız'

'Karşı devrim müzesini açacağız Damat Ferit'in yanına Erdoğan ve Davutoğlu'nu koyacağız'

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Antalya ziyaretinin son gününde 100. Yıl Park Restoran’da konuştu.

Ahmet Davutoğlu’nun Tunceli konuşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Perinçek, Davutoğlu'nun Dersim özrü için şunları söyledi:

“Antalya’mızın değerli aydınları, değerli emekçileri, çiftçileri, sizleri böyle kararlı, zinde, ışıl ışıl görmek bizlere güven veriyor. Bugün Antalya’da Atatürk Devrimi’nin ön cephesindeyiz. Antalya, Atatürk Devrimi’nin ön cephesidir. Atatürk devrimine kastı olanlar önce sizi vurup geçecek, sizi vurmadan Atatürk’ü vuramazlar. Sizde o kararlılığı görüyorum. İstiklal Savaşı kararlığını görüyorum.

Değerli arkadaşlar, biz burada Atatürk devriminin ön cephesi olarak toplantı yaparken, Tunceli’de de AKP iktidarının Başbakanı Davutoğlu bir konuşma yapıyor. Konuşmasında Dersim olayları nedeniyle özür diliyor. Buradan Antalya’dan, Türkiye’nin her yerinden bu AKP iktidarının temsilcilerine şunu söylüyoruz.

Siz kim oluyorsunuz da Atatürk adına özür dilemeye kalkıyorsunuz? Kimsiniz siz?

Tunceli Üniversitesi’nin adını Munzur Üniversitesi yapacaklarmış. Siz kim oluyorsunuz da Tunceli’nin adını değiştirmeye kalkıyorsunuz? Siz kim oluyorsunuz?

Orada bir müze açacaklarmış. Dersim Müzesi…

Biz Ankara’da bir müze açacağız. Damat Ferit Paşa’nın yanına da Tayyip Erdoğan’la, Davutoğlu’nu koyacağız.

Cumhuriyeti yıkmaya kalkanların müzesini yapacağız, ibret olsun diye… Cumhuriyet Devrimini yıkmaya kalkanların sonu ne olur? Nasıl perişan olurlar? İşte onun müzesini açacağız.

Değerli arkadaşlar, bu müzeyi bir masal, efsane gibi görmeyin. Bunlar, yani ABD’nin proje görevlileri, Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanları ve onların çevresindekiler yıkılıyorlar, yıkacağız!

Onlar Atatürk’le hesaplaşmaya kalktılar. Şimdi biz, onların iktidarını yıkacağız!

ulusalkanal.com.tr