Bi Ondan Bi Bundan 2. sezonuyla 16 Ekim'de Ulusal Kanal'da

Ufuk Ağca’nın hazırlayıp sunduğu "Bi Ondan Bi Bundan" programı ikinci sezonuyla Ulusal Kanal'da 16 Ekim Cumartesi günü seyirciyle buluşacak.

Bi Ondan Bi Bundan 2. sezonuyla 16 Ekim'de Ulusal Kanal'da

Ufuk Ağca’nın hazılayıp sunduğu Bi Ondan Bi Bundan programı 2.Sezonuyla 16 Ekim Cumartesi günü Ulusal Kanal'da başlıyor.

Program, cumartesi günleri Saat 11.00 de canlı olarak yayınlanacak.

Programın tanımında, "sanatçı, oyuncu dostlarımızın katılımıyla eğlenceli ve nitelikli sohbete hazır olun. ”Ne Dedi” bölümümüzle ve sürprizlerle birlikte hiperaktif bir sohbete hazır olun. Gündüzleri kargaşadan kurtulmanızı sağlayıp, pansuman yapmaya geliyoruz. Samimi ve gerçekci sohbete hazır olun." denildi.

İLK KONUK DENİZ ORAL OLACAK

Bi Ondan Bi Bundan'ın yeni sezon tarihini, geccemekan.com yazarı Caner Ural da köşesinde okuyucularıyla duyurdu.

Caner Ural program ile ilgili yazısında şu ifadeleri kullandı:

''Geçen sezonun başarılı magazin aktüalite programı ‘Bi Ondan Bi Bundan' 2.sezonuna 16 Ekim cumartesi günü saat 11.00 de başlıyor.

Her hafta Ufuk Ağca’nın başarılı sunumuyla Ulusal Kanal ekranlarında canlı yayınlanacak program sabah sabah ekranda neşe saçacak.

Popüler isimlerin katılacağı programın bu hafta ki konuğu oyuncu Deniz Oral olacak.

Ufuk Ağca, '' 'Bi Ondan Bi Bundan' ile eğlenceli ve nitelikli sohbete hazır olun. ''Ne dedi'' bölümümüzle ve sürprizlerle birlikte hiperaktif bir sohbete hazır olun. Gündüzleri kargaşadan kurtulmanızı sağlayıp, pansuman yapmaya geliyoruz. Samimi ve gerçekci sohbete hazır olun.'' dedi.''