Sporcular 19 Mayıs kutlaması

Sporcular 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesajlar paylaştı. Milli futbolcular, eskrimciler ve down sendromlu sporcular videolarla 19 Mayıs’ı kutladı.

Sporcular 19 Mayıs kutlaması

İspanya'da bulunan Türk sporcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, sosyal medyadan ortak mesaj yayımladı.

İspanyol kulüplerinde forma giyen futbolculardan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, İsmail Köybaşı, Emre Çolak, basketbolcu Kenan Sipahi, milli kadın futbolcu Kader Hançar, voleybolcu Melisa Kerman Yokuşlu ve milli golfçü Ali Berk Berker, 19 Mayıs'ı kutladı.

Video, Türkiye'nin Madrid Büyükelçiliği'nin resmi sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Görüntüler, Büyükelçi Cihad Erginay ve eşi Tomurcuk Erginay'ın 19 Mayıs'ı kutlama mesajı ile başlıyor.

Daha sonra Türk sporcular, İspanya'daki evlerinden mesaj gönderiyor.

Sporcuların ortak çağrısı ise “hareketsiz kalmayın, spor yapın” oldu.

Milli eskrimciler İrem Karamete, Martino Minuto, Fatma Zehra Köse, Deniz Selin Ünlüdağ, Enver Yıldırım, Nisanur Erbil ve Aylin Çakır da Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yayınladıkları bir video ile kutladı.

En özel görüntüler ise onlardan geldi. Down sendromlu milli sporcular Rana Bağdat ve Merve Peker, 19 Mayıs 19 Mayıs için video hazırladı.

Milli yüzücü Rana Bağdat, orguyla birlikte Gençlik Marşı'nı özel sporcular için çaldı.

Masa tenisi sporcusu Merve Peker İzmir Marşı eşliğinde egzersiz hareketleri yaptı ve “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

ulusal.com.tr

19 mayıs