Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı (13 Kasım Pazartesi hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hafta için uyarıda bulundu. 13 Kasım Pazartesi hava durumu Batı’dan yeni bir yağışlı hava sistemi yaklaşıyor. Marmara’nın batısı ile kıyı Ege’de etkili olacak yağışlar, özellikle kıyı Ege’de gök gürültülü sağanak şeklinde kendini gösterecek. 14 Kasım Salı günü ise yağışların büyük çoğunluğu etkisini kaybetmiş olacak.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı (13 Kasım Pazartesi hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 Kasım Pazartesi - 19 Kasım Pazar haftalık hava durumu raporunu yayınladı. Yarın itibariyle Batı’dan yeni bir yağışlı hava sistemi yaklaşıyor. Marmara’nın batısı ile kıyı Ege’de etkili olacak yağışlar, özellikle kıyı Ege’de gök gürültülü sağanak şeklinde kendini gösterecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sosyal medyadan paylaştığı haftalık raporda, "Hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor" bilgisine yer verildi.

14 Kasım Salı günü ise yağışların büyük çoğunluğu etkisini yitirecek.

Orta ve Doğu bölgelerde ise yağış sadece 19 Kasım Pazar günü var, haftanın büyük kısmında güneş görülecek ancak sabah saatlerinde sis etkili.

Gece sıcaklıklar Doğu Anadolu’da sıfırın altına iniyor. İç Anadolu’daysa özellikle batısında lodosla beraber biraz toparlanmış durumda.

Rüzgar Ege’de, Akdeniz’in orta ve batı kesimlerinde çoğunlukla güney yönlerden kuvvetli esiyor.

Batı Karadeniz’de de keşişlemeden esen orta kuvvetin üzerinde rüzgar olacak.

Diğer denizlerimizde rüzgar orta kuvvette olacak

ulusal.com.tr

meteoroloji sağanak yağış mgm