Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli çiftçi ailelerin çocuklarıyla buluştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çiftçi ailelerin çocuklarıyla görüştü. 11 farklı ildeki çocuklarla video konferans sistemiyle toplandı. Pakdemirli, çiftçi çocuklarına, "Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi 'Köylü Milletin Efendisi'dir. 'Efendisi' olmaya devam edecektir." diye seslendi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli çiftçi ailelerin çocuklarıyla buluştu

Onlar toprağın bereketini arttıran, küçük büyükbaş hayvanına gözü gibi bakan, 83 milyonu doyuran Türk çiftçisinin evlatları... Üretim alanlarında domates, biberlerle, kuzu ve buzağılarla birlikte büyüyorlar. Bugün onların, milletin egemenlik günü...

Tarım ve Orman BakanıBekir Pakdemirli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çiftçi ailelerin çocuklarıyla görüştü. Bayramlarını kutladı.

Pakdemirli, 11 farklı ildeki çiftçi çocukları ile telekonferans sistemiyle konuştu. Üretimin ne denli önemli olduğunu bu görüşmede de vurguladı.

Ülke olarak salgına karşı ABD'den ve Avrupa'dan daha iyi bir mücadele verdiğimizi belirtti. Bakan Pakdemirli, 'salgın sonrası dünyanın eskisi gibi olmayacağı' yorumlarına değindi. Bundan sonra da tarımsal üretim ve üreticinin çok daha önemli olacağını işte bu sözlerle ifade etti.

Bakanlığın Acil Durum Yönetim Merkezi'nde yapılan görüşmede Pakdermirli, bir süre çocuklarla sıcak bir sohbet yaptı.

Çocuklar için "Kahraman Sebze ve Meyve Boyama" ve öykü kitapları hazırladıklarını belirtti. Bu kitaplara bakanlığın internet sayfasından ulaşılabileceğini söyledi.

ulusal.com.tr

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli