"Kasımpaşa Maçından Puan Almak İstiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçından puanlar almak istediklerini söyledi. İrfan Buz, oyuncularının hala Galatasaray maçının etkisinde olduklarına da dikkat çekti.

"Kasımpaşa Maçından Puan Almak İstiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından basın toplantısı düzenledi.

Genç teknik adam, yarın deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşaspor karşısında puan ya da puanlar almak istediklerini ifade etti.

"Kendi sahasında bizi ağırlayacak. Bizim içinde 37 puandan sonra Kasımpaşa'ya gidip orada puan ve puanlar çıkarmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Puanlar için gideceğiz. Mücadele edeceğiz, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum"

Buz, oyuncularının hala Galatasaray maçının etkisinde olduklarını söyledi.

"Futbolcularımın kafasında Galatasaray maçı yok desem yalan olur. Ama onlara öncelikle lige bakmamız lazım gerektiğini söyledim. Öncelikle Kasımpaşa maçına odaklanmamız gerekiyor. Ama kesinlikle futbolcularımız düşünebilir. Kasımpaşa da bunu bekleyebilir. Ama öyle olmayacak orada ilk dakikadan itibaren mücadelemizi vereceğiz"

Sivasspor karşısında geriden gelmesine karşın 4-3 kazanmayı bildiklerini ifade eden Buz, "Kaybetmek yok" dedi.

"Bursaspor ruhundan bahsettiğimiz zaman ne olursa olsun yenilmemek var, berabere kalmak var. Ama kaybetmek yok. Bursasporluluk demek mücadele etmek demek, geri de düşseniz, ne olursa olsun müsabakaya ortak olup galibiyeti sağlamayı istemektir"

ulusalkanal.com.tr