TLB yaz kampına Muratpaşa Belediye Başkanı'ndan destek

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) yaz kampına, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan destek geldi. Kampın başından sonuna kadar birçok konuda, gençlere katkıda bulunan Uysal "Gençlik çağlarında mücadeleye atılmak, vatanın bağımsızlığı için mücadele etmek çok önemlidir. TLB'li bütün arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

TLB yaz kampına Muratpaşa Belediye Başkanı'ndan destek

TLBYaz Kampı, hız kesmeden devam ederken Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, gençleri ziyaret etti. Kamp alanında yüzü aşkın liseliyle bir araya gelen Uysal, TLB'li gençlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Genç yaşlarda mücadeleye atılmanın önemine vurgu yapan Uysal "TLB'liler, Atatürkçü, vatansever, Cumhuriyetçi, geleceği, ülkesini ve toplumunu düşünen; aynı zamanda toplumcu, paylaşımcı bütün ülke insanını kucaklayan gençler. Bireysel dünyasından ziyade ülkesinin dünyasıyla yaşayan idealist gençleri, sizleri görmek beni mutlu etti" şeklinde konuştu. Türkiye Gençlik Birliği ve TLB'li gençlerin her zaman yanlarında olduğunu belirten Uysal "TGB ve TLB'ye, Türkiye’mizi müreffeh, bağımsız, daha bütünlüklü ve toplumsal dayanışması yükselmiş bir ülke kılma mücadelesinde başarılar diliyorum" dedi.

UYSAL'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Kendi illerinde 30 Ağustos'u ve bütün milli bayramları ilmek ilmek örgütleyen gençlerle bir arada olan Uysal, tüm Türkiye'nin Zafer Bayramı'nı kutladı. Vatanın bağımsızlığının önemine vurgu yapan Uysal "Dünyada, vatansız ve bağımsızlık fikrinden uzak milyarlarca insan bin bir acılar ve savaşlarla mücadele ediyor. Başka ülkelerin boyunduruğu altında yaşıyorlar. Biz şükür ki sorunlarımız olmasına rağmen bağımsız olmaya gayret eden bir vatana sahibiz. 30 Ağustos Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kıt imkânlara rağmen ve yok olma tehdidi altındayken küllerimizden doğduğumuz tarihtir. Çok önemlidir. Buradan sizin de aracılığınızla tüm Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

ulusal.com.tr

tlb yaz kampı