Eren Bülbül'ün şehit edilmesinde yeni gelişme! Tespit edildi

Trabzon'da Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'in şehit olduğu saldırının ardından kaçan PKK'lı teröristlerin yakalanması için operasyonlar sürüyor. Operasyona Jandarmanın seçkin birlikleri de destek veriyor. Teröristlerin telsiz konuşmaları tespit edildi. Ekipler operasyonu Doğankent-Kürtün mevkine kaydırdı. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'de bölgeye giderek operasyon hakkında askerlerden bilgi aldı

Eren Bülbül'ün şehit edilmesinde yeni gelişme! Tespit edildi

Trabzon'da yuvalanan PKK'lı teröristlerin yakalanması için operasyon sürüyor. Jandarma Genel Komutanı Organeral Arif Çetin de bölgeye giderek operasyon hakkında bilgi aldı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ve jandarma özel harekat timleri, dağlık ve ormanlık alanları karış karış tarıyor.

Operasyonu Jandarma Genel Komutanı Organeral Arif Çetin yakından takip ediyor. Çetin operasyon hakkında anbean bilgi alıyor.

Operasyona Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı ve Jandarma Özel Operasyon Komutanlığı ekipleri de katıldı.

Ekipler sarp ve ormanlık alanda zor şartlarda arazi taraması yapıyor. Eren Bülbül adı verilen operasyonda önemli bir gelişme yaşandı.

3 kişi oldukları tahmin edilen terörist grubun telsiz konuşmasında kente 120 kilometre uzakta bulunan Doğankent-Kürtün mevki Gümüşhane sınırı kırsalında oldukları belirlendi.

Bunun üzerine bölgeye helikopterlerle özel birlikler indirildi. Arama-tarama faaliyetleri de bu noktalarda yoğunlaştırıldı.

ulusal.com.tr

trabzon maçka eren bülbül