Anadolu'nun lezzetleri İskenderun'da: Yöresel Tatlar Halk Pazarı kapılarını açtı
Malatya'nın kayısısından Erzurum'un Çağ Kebabına, Kayseri'nin pastırmasından Trabzon tereyağına birçok lezzet Hatay İskenderun’daki pazarda yerini aldı. 70 ilin ürünlerinin sergilendiği, "Yöresel Tatlar Halk Pazarı" 12 Kasım'a kadar açık kalacak.
Haber-Kamera: Hüseyin Güler
Birbirinden çeşitli tatlar, yöresel ve organik ürünler... Bu pazarda yok yok.
Hatay'ın İskenderun İlçesinde "Yöresel Tatlar Halk Pazarı" açıldı.
Türkiye'nin birçok lezzetini, İskenderun'daki bu Pazar bir araya getirdi.
İzmit Pişmaniyesi, Erzincan'ın Tulum Peyniri, Kayseri'nin sucuk ve pastırması, Malatya'nın gün kurusu ve daha birçok tat pazardaki yerini aldı.
Pazar esnafından doğal ürün alma konusunda da vatandaşa öneri geldi.
70 ilin yöresel ürünlerinin bulunduğu pazar, 12 Kasım'a kadar açık.