Vatan Partisi'nin milletvekili adayları sokağa indi, halkla buluştu

Vatan Partisi'nin milletvekili adayları sokağa indi, halkla buluştu. Adaylar Adana, Denizli ve Tekirdağ'da esnaf ziyaretiyle seçim çalışmasına başladı. Gaziantep'te ise milletvekili adayı Mehmet Bedri Gültekin yeni üyelere rozet taktı.

Vatan Partisi'nin milletvekili adayları sokağa indi, halkla buluştu

Türkiye hızla seçime yaklaşırken Millletvekili adayları sokağa indi, kendini tanıtmaya başladı.

Türkiye'nin 6. büyük şehri olan Adana'da Vatan Partisi tam kadro seçime hazırlanıyor. Öcalan'ı yargılayan Eski Devlet Güvenlik Mahkemesi ve Yargıtay üyesi Turgut Okyay, Kenan Evren Bulvarı'nda esnafın sorunlarını dinledi.

Tek tek esnafı ziyaret eden Okyay, Karaisalı’da geleneksel olarak her yıl yapılan Kuvayı Milliye Şenlikleri'ne katıldı.

Şenlikte broşürler dağıtıldı. Okyay ve diğer adaylar Yörük çadırlarını gezdi. Adaylar ve partililer, Karaisalılarla vedalaşarak oradan Salbaş Mahallesi'ne geçti.

Türk Parlamenterler Birliği Onursal Başkanı Hasan Korkmazcan da Denizli'de çalışmalarını sürdürdü.

46 yıl önce Meclis’e girdiği Denizli’den aday olan Korkmazcan, dokumacılığın geçim kaynağı olduğu Saraköy'deydi.

Korkazman yurttaşlarla konuştu, Sarayköy’e bağlı Kabaağaç, Tekkeköy, Tırkaz köylerinde yapılması planlanan jeotermal santrala karşı mücadele takvimi çizdi.

Yurdun birçok noktasında Vatan Partisi'nin birikimli kadroları alanlarda. Bu illerden biri de Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi.

Kırklareli ADD başkanlığı yapan ve Vatan Partisi'nden 1.sıra milletvekili adayı olan Nuriye Üstündağ, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sanayi kenti olan Gaziantep'e ise Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin aday.

Ergenekon tertibinde hedef alınan Gültekin üye katılım töreninde konuştu. Çok sayıda kitabı olan Gültekin yeni üyelere rozetlerini taktı.