Doğaltaşa dijital fuar

26’ncısı düzenlenecek olan MARBLE – İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı bu yıl pandemi nedeniyle dijital olarak düzenlenecek. Tarihi henüz netleşmedi ancak Eylül ya da Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Doğaltaşa dijital fuar

Koronavirüsün etkilediği önemli iş kollarından biri Doğaltaş sektörü. Pandemi nedeniyle İzmir’de düzenlenen Marble – İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı ertelenmiş ve sektör sıkıntı yaşamıştı.

Sektör Temsilcileri ve İzmir Fuar yöneticilerinin bir araya geldiği çevrimiçi toplantıda bu sene 26’ıncısı düzenlenecek olan fuarın dijital olarak gerçekleştirilmesine karar verildi. Fuar tarihi kesinleşmemekle beraber Eylül ya da Ekim aylarında yapılması planlandı.

Fuarı organize eden İZFAŞ'ın Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, kısa süre içerisinde fuarlarının tamamında dijital dönüşümü planladıklarını ifade etti.

Marble - İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, doğal taş sektöründe dünyanın önde gelen üç organizasyonundan biri olarak gösteriliyor. Fuarın 27’incisi 24 – 27 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek.

ulusal.com.tr