Doğu Perinçek’ten hükümete uyarı

İmam Hatiplilere Harp Okullarının yollarının açılması için girişimler, Taksim’e Topçu Kışlası’nın yeniden inşası için verilen sözler, Anayasa’dan Türk milleti ifadesinin çıkarılmaya çalışılması…. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, FETÖ darbesinden sonra Cumhurbaşkanı ve iktidarın dile getirdiği bu politikaların ülkeyi ayrıştırabileceği konusunda uyardı. Ülkede şu an oluşan olumlu havanın bozulmaması gerektiğini belirten Perinçek, Türk devletin yeniden yapılandırılmasında Atatürk politikalarından uzaklaşılmaması gerektiğine dikkat çekti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümeti uyardı. Milli birlik ve bütünlüğü yaralayacak hareketlerden kaçınmaları gerektiğini söyledi.

Partisinin MKK toplantısı sırasında kameraların karşısına geçen Perinçek, siyasi iktidara uyarılarda bulundu.

15 Temmuz Amerikancı ve Fethullahçı Darbe girişimini milletin omuz omuza püskürttüğünü belirten Perinçek, yurt çapında oluşan olumlu havanın korunması gerektiğini vurguladı.

Doğu Perinçek, Partisinin MKK toplantısı sırasında kameraların karşısına geçti, siyasi iktidara uyarılarda bulundu.

Siyasi iktidarın Fetullahçı Terörün püskürtülmesi sonrası kibire kapılmaması gerektiğini vurgulayan Perinçek, Atatürk devrimlerinin önemine değindi.

Haber: Ali Yağız Baltacı

Kamera: Uğur Marangoz

ulusalkanal.com.tr