Etimesgut'ta kupa heyecanı…

Başkan Hasan Kartal: Ligdeki başarımızı kupada da sürdürmek istiyoruz

Etimesgut'ta kupa heyecanı…

Kulüp tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Ankara Etimesgut Belediyespor, ilk maçını deplasmanda İnegölspor ile yapacak.

Ziraat Türkiye Kupası gruplarındaki ilk hafta karşılaşmalarında yarın saat 12.00'da deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak ve kulüp tarihinde kupada ilki yaşayacak olan Etimesgut Belediyespor'da tek hedef galibiyet.

3. Lig 2. Grup'ta ligin ilk yarısını 39 puanla lider bitiren Etimesgut Belediyespor'da başkan Hasan Kartal, takımına çok güvendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ligde devreye 6 puan farkla lider girdik, aynı başarıyı kupada da sürdürmek istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda da aynı başarıyı göstererek 2. lige çıkarız ve biz bunu ekip olarak çok istiyoruz. Takımımızda genel olarak pek eksiğimiz yok, ama hem kupa, hem de ligde mücadele edeceğiz. Bu nedenle devre arasında hocamızın isteği doğrultusunda birkaç transfer yapacağız. Yarın bizim için kupa günü. Ziraat Türkiye Kupası maçımız var ve deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacağız. Tek düşüncemiz var, o da deplasmandan 3 puan ile dönmek ve kupaya galibiyetle başlamak. Takımıma çok güveniyorum. Tek kuruş borcu olmayan bir takımız. Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarının ligleri etkilemekte olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Benimki bir fikir, maçların finale kadar eleme sistemiyle devam etmesi daha mı uygun olurdu diye düşünüyorum. Ama biz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." DHA