İstanbul Beyoğlu'nda çıkan tartışmada 3 kişi yaralandı

İstanbul İstiklal Caddesi'nde sabah saatlerinde gergin anlar yaşandı. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada 3 kişi bacağından vuruldu. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İstanbul Beyoğlu'nda çıkan tartışmada 3 kişi yaralandı

Taksim İstiklal Caddesi'nde sabah saatlerinde silah sesleri yükseldi. İki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi bacağından vuruldu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili 2 kişi de gözaltına alındı.

Olay saat 09:00 sularında İstiklal Caddesi'ndeki Hollanda Konsolosluğu'nun yakınında yaşandı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre Konsolosluk binası yakınlarına gelen 6 kişi henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olaya ilk müdahale caddede bulunan sivil polis ve konsolosluk binası önünde bekleyen çevik kuvvet ekipleri tarafından yapıldı.

Bir süre devam eden kavga yatıştırıldığı sırada, elinde silah olan bir kişi polislerin yanına geldi. İddiaya göre polislerin müdahele etmediği şahış, kavga eden 3 kişiyi bacağından vurdu.

Bacağından vurulan 3 kişi yerde yatarken diğer şüpheliler de polis tarafından gözaltına alındı.

Kan kaybı yaşayan şüphelilere ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Bu sırada olayda kullanılan ve şüphelilere ait olduğu belirtilen 2 bıçak ve 1 silah da kameralar tarafından görüntülendi.

Bir süre yerde bekleyen yaralılar daha sonra olay yerine ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

2 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

HABER: DENİZ ADALI

ulusalkanal.com.tr

İstanbul Beyoğlu