O raporu yazan doktor bulundu!

Türk Tabipleri Birliği Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in sağlık raporu alıp almadığını gündeme getirdi, sağlık raporu ortaya çıktı. Yerkel'e 7 günlük iş göremez raporunu Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Doktor Servan Gökhan verdi. Raporda Yerkel'in tekme attığı sağ dizinde şişlik ve kızarıklık oluştuğu belirtildi.

O raporu yazan doktor bulundu!

Soma'da yere düşen bir genci tekmeleyen ve 7 günlük iş göremez raporu alan Basbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in sağlık raporu ortaya çıktı.

Radikal'den İsmail Saymaz'ın ulaştığı raporda Yerkel'e tekme attığı sağ dizde kızarıklık ve yumuşak doku şişliği tanısı konulduğu belirtildi.

Başbakanlık Müşaviri Yerkel, tekme attığı günün akşamı saat 8'de sağ dizinde şişlik ve ağrı şikayetiyle Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Yerkel'i Doktor Servan Gökhan muayene etti.

Yerkel, muayenede, sağ dizindeki ağrı ve şişliğin düşme nedeniyle oluştuğunu söyledi. Sağ dizinin filmi çekildikten sonra Yerkel'e yedi gün iş göremezlik raporu verildi. Yerkel "Sağ dizde şişlik ve kızarıklık, sol omuz ve göğüs ön yüzde kızarıklık, Kol ve bacak hareketlerinde hassasiyet ve yürümede güçlük" tanısı konuldu.

7 Günlük "İş göremez" raporu alan Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel bir gün sonrada Başbakan Erdoğan'ın yanında görüntülendi.

ulusalkanal.com.tr