Crm Çözümleri ile Ticarette Daha Etkili Olabilirsiniz

Crm Çözümleri ile Ticarette Daha Etkili Olabilirsiniz

Crm sistemlerinin daha etkili kullanılması, çözüm sağlayan programların kullanılması ile daha kolay hale gelecektir. Crm programları ile birçok modül mevcut olan sisteminize kolayca entegre edilebilecek işleriniz hiç olmadığı kadar kolaylaşacaktır.

Sipariş Takip Yazılımı ile İşlerinizi Kolaylaştırın

Sipariş takip yazılımı ile; proforma, sipariş, sevkiyat bilgilerinin düzenlenmesi, adres listesi düzenleme, randevuların düzenlenmesi gibi işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. yazılımın alt modüllerinden işletmenize uygun olan çözümleri sağlayabilirsiniz.

Satış işlemlerindeki tüm süreçleri yazılım sayesinde ve isteğiniz doğrultusunda düzenleyebilir, kontrol edebilirsiniz. Müşteriye uyguladığınız; teklif oluşturma, ürün karlılığını belirtme, performansı artırma, kampanya koşullarının belirtilmesi gibi işlemleri yazılım sayesinde daha rahat yapabilirsiniz.

Yazılım bünyesinde bulunan özellikler sayesinde iş akışınızı tamamen kontrol edebilir, istediğiniz gibi kurgulayabilirsiniz.

Pazarlama Modüllerini Deneyin

Şirketler için önemli olan pazarlama stratejilerinin kolay bir şekilde uygulanmasını sağlayan bir yazılımdır. Etkili bir crm yazılımı olan pazarlama modülünü; yeni müşteri adaylarının yönetiminde, harici liste yönetiminde, çoklu kanal yönetiminde, ticari promosyonların hazırlanması ve yönetiminde, interaktif merkezi pazarlama uygulamalarının planlanmasında kullanabilirsiniz.

Yazılım geliştirilmeye olanak sağlar bu yüzden şirketinizde bulunan diğer faaliyetleri, yazılıma kolayca entegre edebilir ve yazılımı isteğiniz doğrultusunda geliştirebilirsiniz.

Yazılım pazarlama yöneticilerine büyük ölçüde yardımcı olur ve daha fazla müşteriye ulaşabilmelerine olanak sağlar. Ayrıca yeni Pazar önerileri ile daha fazla iş hacminin oluşmasını yazılım sayesinde sağlayabilirsiniz.

Pazarlama süreci kadar kampanya yönetimi de önemlidir. Şirketler müşterilerini tutabilmek ve yeni müşteri kazanabilmek için ürünleri ile ilgili kampanya yapmak zorundadırlar. Çok fazla sayıda müşteri söz konusu olduğu için düzenlenen kampanyanın etkili bir biçimde yönetilebilmesi gerekir. Bu koşulları yazılımın ilgili modülü sayesinde sağlayabilirsiniz.

Bayilerini Etkin Bir Şekilde Denetleyin

Şirket bünyesinde bulunan bayiler, bir anlamda şirketin görünen yüzüdür ve etkili bir şekilde yönetilebilmeleri gerekir. Bayiler şirketin yükünün büyük bir bölümünü üstlerine alırlar ve şirketlere iyi para kazandırırlar. Ancak bayiler tam tersi etkilerde de bulunabilirler.

Servis noktalarınızı ve bayilerinizi yazılım sayesinde kolayca kontrol edebilir ve etken bir şekilde yönetebilirsiniz. API sistemi üzerinden kullandığınız bilgilerin akışını kolaylıkla yönetebilirsiniz. Bayilerinizin bünyenizde düzenlediği kampanyalar, promosyonlar ve benzeri hizmetleri yazılım sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Anlık siparişleri sistem sayesinde kolaylıkla takip edebilirsiniz. Sipariş giriş ekranında, cari hesap bakiyesini, risk limitini ve ürün iadelerini takip edebilirsiniz.

Yazılımı bayinize entegre ederek bayinizin faaliyetlerini de etkili bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Eğer yedek parça satışı yapan bir bayiniz varsa, stok yönetimi ve montaj bilgilerini yazılım üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Crm entegrasyon yazılımı ile şirketinizin kullandığı diğer yazılımları ve sistemleri kolayca entegre edebilirsiniz. Oracle, DB2, mySQL ve diğer veri tabanlarını yazılıma entegre etmek oldukça kolaydır.

Crm yazılım ile çift taraflı entegrasyon yapabilirsiniz. javascript yazılımını da etkin bir şekilde sistemde kullanabilir istediğiniz kodları yazdırabilir ya da yazabilirsiniz. Yani yeni modüllerin yazılımını yaparak, sisteme kolay bir şekilde entegre edebilirsiniz.

İhale ve Proje Yönetimini Etkili Bir Şekilde Yapabilirsiniz

Proje yönetim modülü sayesinde ihale ve proje süreçlerini yakından takip edebilirsiniz. İnternet ortamında ilanı çıkan ihaleleri, yazılım sayesinde önceden bulabilir ve gereken hazırlığı kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Zeyilnameler, teminat mektupları, takip formları gibi ihale evraklarını sisteme tanımlayabilir ve otomatik olarak basılmasını sağlayabilirsiniz. Geçmiş ihaleleri inceleyebilir, karlı teklifler hazırlayabilirsiniz.

Crm yazılım bünyesinde hazırlanan programları ve programlar hakkında verilen ayrıntılı bilgileri, http://www.setxrm.com/ sitesinde bulabilirsiniz. Şirketinize uygun yazılım çözümlerini ve modülleri sitede bulabilirsiniz.