MHP'den eleştirilere yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanlığı seçimi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi. Deniz Baykal'ı desteklemeleri halinde "HDP ile birlikte oldular" suçlamasının yöneltileceğini savunan Bahçeli, bunu bir kumpas olaak değerlendirdi. Baykal'ın Erdoğan'ın adayı olduğunu iddia eden Bahçeli "oyunu bozduk" dedi.

MHP'den eleştirilere yanıt

MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis Başkanlığı seçiminden sonra "AKP'yi desteklediler" şeklindeki eleştirilere yanıt verdi.

Bahçeli, Deniz Baykal'a MHP'den destek istenmesinin bir oyun olduğunu ileri sürdü. Baykal'ı desteklemeleri halinde "HDP ile birlikte oldular" suçlamasının yapılacağını belirtti. HDP'li 40 vekilin oy vermeyeceği, bu sayede MHP'nin zan altında bırakılacağı bilgisini aldıklarını kaydetti.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Bahçeli Meclis Başkanlığı seçimindeki tercihleri için "kumpas kurdular, oyunu bozduk" ifadesini kullandı.

Bir grup milletvekiliyle önceki gün iftarda sohbet eden MHP lideri Koalisyon ihtimalleri konusunda da değerlendirmede bulundu. "Koalisyon için 46 yıllık mazimizden vazgeçmeyiz" dedi.

ulusalkanal.com.tr

mhp hdp devlet bahçeli tayyip erdoğan Deniz Baykal