Tülin Oygür'e Mamaklılardan onur ödülü

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, Mamak Havadis İnternet Gazetesi’nin düzenlediği 2. yıl kahvaltısına katıldı. Oygür öğleden sonra da Eryaman'da esnafı ziyaret etti

Tülin Oygür'e Mamaklılardan onur ödülü

Programa siyasi partiler, basın kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinden yoğun katılım oldu.

Mamak Havadis yazarı Emilhan Güçlü, açılış konuşmasında “Mamak Havadis olarak Vatanımızdan, milletimizden, Bağımsız Türkiye’den yana yayın yapıyoruz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından sırasıyla programa katılan belediye başkan adaylarına söz verildi. İlk olarak programa katılan tek Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, Mamaklılara hitap etti.

Tülin Oygür konuşmasına “Türk halkının yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen dünyaya örnek olacak bir demokrasi geleneği var.” sözleriyle başladı. Oygür, “Yine bir seçim arifesindeyiz ben burada özellikle rakip gibi görünen diğer siyasi partilere mensup dostlarıma teşekkür etmek istiyorum. Biz rakip değiliz hepimiz bu vatana hizmet etmek istiyoruz, biraz üslup, anlayış farklarımız olabilir.” dedi. Konuşmasının ardından Ankara Havadis adına Prof. Dr. Tülin Oygür’e Onur Ödülü takdim edildi.

Vatan Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Şen Yazgan, Ak Parti Mamak Belediyesi Başkan Adayı Murat Köse, Saadet Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı S. Mehmet Karagülle ve CHP Mamak İlçe yöneticiler etkinliğe katılanlar arasındaydı.

ERYAMAN'DA ESNAF ZİYARETİ

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tülin Oygür seçim çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor. Oygür, sabah saatlerinde Mamaklılarla buluştuktan sonra Etimesgut’ta vatandaşlarla buluştu.

Prof. Dr. Oygür’e Vatan Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayı Gülser Bektaş ve Vatan Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Bünyamin Gülle eşlik etti.

Başkentin iki kadın adayı, Elvankent’te esnaf ziyaretinde bulunarak sorunları dinledi, projelerini anlattı. Elvankent halkı, seçime yönelik kurulan ittifakların seçenek olmadığını, Vatan Partisi’nin alternatif olarak öne çıktığını belirttiler.

Kadın seçmenler, diğer partilerin kadın adayları yok saymasına tepki göstererek Vatan Partisi’nin kadın adaylara öncelik göstermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

ulusal.com.tr

tülin oygür