STV'de kayyum paniği

Koza İpek grubuna kayyum atanmasının ardından, cemaate bağlı Samanyolu Televizyonu'nda da kayyum paniği başladı. Kanal tüm sezon dizileri ve programların çekimlerini durdurdu. Kanaldan yapılan açıklamada, dizi ve programların süresiz değil, 1 haftalığına durdurulduğu belirtildi.

STV'de kayyum paniği

Fethullahçı Terör Örgütü'ne finans sağladığı ve proopogandasını yaptığı gerekçesiyle Koza İpek grubuna bağlı şirketlere kayyum atanmasının ardından, cemaate bağlı diğer televizyonlarda tedirginlik başladı.

Bu kararın ardından Samanyolu Televizyonu tüm sezon dizileri ve programlarının çekimlerini durdurdu.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; bir süredir ilan ve reklam almakta sıkıntı yaşayan kanal yönetimi dizi ve program çalışanlarına bir hafta süreyle izin verdi. Bu süreçte ekranlara ise dizi ve programların yedek bölümleri yansıyacak.

Koza İpek Grubu'na kayyum atanmasının ardından medyada yeni kayyum iddiaları gündeme gelmişti. Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük çok yakında Zaman gazetesi ile Samanyolu TV'ye kayyum atanacağını söylemişti.

Samanyolu TV Programlar Koordinatörü Murat Keskin de sosyal medyadan konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Dizilerimizin yeni bölümleri yayınlanmaya devam edecektir. Çekimlere 1 hafta ara verilmiştir, diziler tamamen durdurulmamıştır" denildi.

ulusalkanal.com.tr