Bu hafta 8 film vizyona girecek

Bu hafta 8 film vizyona girecek. Aşık Veysel'in hayatını anlatan "Aşık" filmde karşılıksız aşk acısıyla olgunlaşan, kendi türküsünü yakmaya çalışan bir aşığın hikayesini konu alınıyor. "Çin Seddi" filmi insanlığın elinden çıkan muazzam yapılardan biri olan Çin Seddi'nin arkasındaki gizeme odaklanacak.

Beyaz perdeye bu hafta 2'si yerli 8 yeni film yansıyacak.

Aşık... Yönetmenliğini Bilal Babaoğlu yaptığı film Aşık Veysel'in hayatını anlatıyor. Filmde "karşılıksız aşk" acısıyla olgunlaşan, kendi türküsünü yakmaya çalışan bir aşığın hikayesi ele alıyor.

Diğer yerli film "Nasıl Yani"nin yönetmenliğini de "Sürgün İnek" filmi ile tanınan Ayhan Özen üstlendi. Komedi türündeki film, dedelerine Da Vinci'den miras kalan Mona Lisa tablosunu satıp, zengin olma hayalleri kuran 3 kardeşin hikayesi etrafında dönüyor.

ABD ve Çin ortak yapımı aksiyon türündeki "Çin Seddi" de izleyiciyle buluşacak. Film, Çin Seddi üzerinde seçkin bir asker gücü tarafından insanlığı korumak için sergilenen bir direniş hikayesini konu alıyor.

"Ben, Daniel Blake.." "Politik dram" türündeki filmde saplandığı bürokrasi bataklığından kurtulmaya çalışan Daniel Blake'in zorlu hayat hikayesini anlatıyor.

2014 yılına damga vuran yapımlardan biri olan "Whiplash" ile adından söz ettiren genç yönetmen Damien Chazelle, yeni filmi "Aşıklar Şehri" ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Filimde müziğin ön planda olduğu bir hikaye yer alıyor.

"Şeytanın Oğlu" adlı film de korku ve gerilim türünde izleyiciyle buluşacak.

Hindistan yapımı "Baaghi: Asi ve Aşık" filmi de Delhi'deki 23 yaşında bir asi gencin yaşadıklarını konu alıyor.

Fei Peng'in yönettiği haftanın animasyon filmi "Kurbağa Krallığı: Buz Macerası", Kurbağa Krallığı'nı korumaya çalışan bir grubu anlatıyor.

ulusalkanal.com.tr