Cem Uzan'dan şok açıklama: Savcı Öz tehdit etti

Mallarına el konulmasının ardından yurt dışında yaşamaya başlayan işadamı Cem Uzan Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kendini tehdit ettiğini söyledi. Uzan; Zekeriya Öz'ün Libananco davasını kastederek, “Bu davalardan vazgeç. Hayatını niye riske atıyorsun” dediğini açıkladı.

Cem Uzan'dan şok açıklama: Savcı Öz tehdit etti

TMSF tarafından mallarına el konulan işadamı Cem Uzan, yurtdışına çıkmadan önce Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'le görüştüğünü ve bu görüşmede Öz'ün kendini tehdit ettiğini açıkladı.

Taraf Gazetesi'ne konuşan Uzan, Zekeriya Öz'le 2009 yılının Şubat ayında bir araya geldiğini, görüşmede Libananco davasının konuşulduğunu belirtti. Görüşmede, Zekeriya Öz Uzan'dan davadan vazgeçmesini istedi.

“Savcı ile bir saat Libananco konuştuk. “Bak Cem Bey” dedi. “Eski servetin yok. Fena da yaşamıyorsun. Bunu kapatsan. Bu davalardan vazgeç. Sağlığını düşün, hayatını niye riske atıyorsun”

“Uzan yurtdışına çıkmaya bu konuşmadan sonra karar verdiğini açıkladı.

Ben de bütün alarmlar çaldı. Yurtdışından bir iki kişiyi aradım. Bunları anlattım, ne düşünüyorsunuz dedim. Onlar da “time check out (otelden çıkış) zamanı gelmiş” dedi. Çıkış için düğmeye bastık. Zekeriya Öz’ün söylediği sözler belki de benim hayatımı kurtardı. Bunu bilinçli yaptığını sanmıyorum. Belki de boş bulundu söyledi.”

ulusalkanal.com.tr