6 futbolcuyla yollar ayrıldı

MEDİCANA Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, takımdan 6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını ve 4-5 tane oyuncu da takıma dahil edeceklerini dile getirdi.

6 futbolcuyla yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Asbaşkanı Faruk Taşseten, ligin ilk devresinin bitmesiyle beraber transfer çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.Taşseten, takımdan Teknik Direktör Okan Buruk'un isteği üzerine Michael Eneramo, Ümit Kurt, Batuhan Karadeniz, Orhan Gülle, Hakan Özmert ve Çağatay Çeken ile yolların ayrıldığını belirterek, "Arkadaşlarımıza şu ana kadar takımımıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Takıma dahil edilecek olan futbolcuların transfer çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Taşseten, "Takımımızda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Teknik Direktörümüz Okan Buruk'un istediği birkaç oyuncu var onlarla görüşüyoruz ama henüz netlik kazanmadı. 4-5 oyuncu takımımıza dahil edeceğiz. İnşallah ligin ikinci devresine çok iyi bir şekilde başlarız. İlk yarıdaki hatalarımızı ligin ikinci devresinde takımımıza yeni kazandıracağımız oyuncularla telafi ederiz' diye konuştu. DHA